16.04.2015

Допомагаючи забезпечувати безпеку у світі - КП ОТІ бере участь у першому форумі INTERPOL World 2015, Сінгапур

Представлені нові технологічні рішення для сприяння урядам у захисті громадян, населення, кордонів та забезпечення безпеки даних. У рамках форуму та виставки група продемонструвала передові рішення для випуску державних електронних документів, нове покоління електронного паспорта із механізмом Supplemental Access Control (SAC) для конфіденційності даних, лазерні та голографічні технології, гібридні електронні методи захисту об'єктів. Галина Гаген, віце-президент групи, на форумі 14 квітня 2015 року представила на обговорення доповідь «Як використовувати захищені від підробки голограми з RFID-чіпом для захисту об'єктів при транспортуванні та NFC можливості для захисту споживачів».

Представлені групою рішення базуються на синергії технологій від кожної їх компаній-учасниць, забезпечуючи цим комплексний підхід до безпеки.

«INTERPOL продовжить інновації за допомогою наших партнерів із приватного та державного секторів», - Генеральний секретар INTERPOL Юрген Шток.

Про INTERPOL World

Перший форум INTERPOL World 2015 відбувся в Сінгапурі 14 - 16 квітня, 2015. Програма Стратегічного партнерства INTERPOL World об'єднує державний та приватний сегмент для визначення, розробки та управління ініціатив безпеки для реальних ситуацій у світі. Міжнародні експерти індустрії з 34 країн взяли участь у форумі для обговорення існуючих глобальних загроз безпеці та представлення інноваційних рішень у галузі кібербезпеки, безпечного міста, управління кордонами та безпечної логістики. Виставка продемонструвала новітні технології та інновації від більш ніж 250 міжнародних постачальників та виробників рішень.

Щоб дізнатися більше, відвідайте www.interpol-world.com