18.02.2022
КОМПАНІЯ «ОТІ» – ФЛАГМАН IT-РИНКУ УКРАЇНИ – МОДЕРНІЗУВАЛА «ДЕРЖАВНУ ІНФОРМАЦІЙНУ СИСТЕМУ РЕЄСТРАЦІЇ ФІЗИЧНИХ ОСІБ ТА ЇХ ДОКУМЕНТУВАННЯ».
Компанія «ОТІ» у рамках підписаних Договорів модифікувала відомчу інформаційну систему «Державна інформаційна система реєстрації фізичних осіб та їх документування» для Міністерства закордонних справ України (ВІС МЗС), а також продовжила технічну підтримку системи.
18.02.2022
КОМПАНІЯ «ОТІ» СТАБІЛЬНО ПРОДОВЖУЄ МОДЕРНІЗАЦІЮ ІНФОРМАЦІЙНОЇ СИСТЕМИ ДЕРЖАВІСЛУЖБИ УКРАЇНИ ЯК БАГАТОРІЧНОГО ЗАМОВНИКА
ПрАТ «ОТІ» – провідна українська IT-компанія, що надає високотехнологічні системні рішення у сфері проєктування масштабних автоматизованих інформаційних систем, державних національних реєстрів та баз даних з метою випуску національних ідентифікаційних документів, – у рамках договору з Державіаслужбою надала послуги з супроводу, технічного обслуговування, адмініструванню та модифікації програмних модулів відомчої інформаційної системи для централізованого оформлення, виготовлення та видачі посвідчень члена екіпажу, до якого імплантовано безконтактний електронний носій.
16.10.2019
Банк «Аркада», VTI, «Поллі Сервіс», запускають перший український блокчейн даних по набору процедур «знай свого клієнта» (KYC) і мірну одиницю об'єкта інвестування одIн, як основоположні платформи Електронної України.
Банк «Аркада», заснований у 1993 році, що володіє 26-річним неперевершеним досвідом провідної фінансової структури України спільно зі світовим лідером у галузі масштабованих ідентифікаційних рішень, біометричних систем і професійних послуг для урядів і громадян, компанією «VTI», що має 47-річний досвід розробки урядових проектів в галузі створення захисних електронних ідентифікаційних документів і підтримки глобальних систем баз даних для національних проектів, компанією «Поллі-Сервіс» із 20 річним досвідом в галузі виробництва і персоналізації ідентифікаційних документів і платіжних карт, оголосили сьогодні про створення фінансово-промислового альянсу з метою запуску першого регіонального продукту - платформи для обміну даними KYC на основі блокчейн і токена ОдІн як мірної одиниці об'єкта інвестування з метою створення глобальної мобільної платформи електронної України.
01.05.2018
Успішно проведено ескпертизу у сфері технічного та криптографічного захисту інформації
Центр захисту інформації ПрАТ «ОТІ» завершив проведення державних експертиз у сфері технічного та криптографічного захисту інформації.
01.01.2017
Підписано Контракт на супровід Інтегрованої системи реєстрації населення в Республіці Кенія
Компанією було підписано контракт із Урядом Республіки Кенія на супровід та локальну підтримку Інтегрованої системи реєстрації населення (IPRS) Республіки Кенія.